TurboRem

Nudimo Vam nove i kompletno obnovljene turbokompresore proizvođača: Garrett, BorgWarner, Toyota, Mitshubishi Power Systems, IHI Turbo i Holset Turbochargers te Hella elektronske aktuatore za regulaciju tlaka punjenja.

 

TurboRem proizvodi su skup obnovljenih turbokompresora po standardima proizvođača. Svi TurboRem proizvodi su spremni za ugradnju bez dodatnih podešavanja na vozilu. Dijelovi za popravak TurboRem proizvoda proizvedeni su po najvišim standardima te dolaze samo od odabranih proizvođača. 

Pri sklapanju i testiranju TurboRem turbokompresora posebnu pozornost posvećujemo i najmanjim detaljima, a kao dokaz tome je i primjer testiranja turbokompresora, gdje je naša tolerancija balansa uža od tvornički dopuštene.

Uz svaki Turborem turbokompresor se isporučuju detaljna uputstva za održavanje i ugradnju istoga. Kako bi se klijenti osjećali sigurno i zaštićeno, na svaki Turborem turbokompresor dajemo 12 mjeseca jamstva, uz poštivanje procedure pravilne ugradnje.


Prateći kompleksan proces obnove, svaki turbokompresor prođe kroz stroge kontrole kvalitete postavljene od strane proizvođača kako bi u konačnici dobili istu ili bolju izvedbu. Tako u našem asortimanu možete pronaći i obnovljene i nove turbokompresore proizvođača Garrett, Borgwarner (KKK), Holset, Mitsubishi, IHI, Toyota.