Bosch eXchange tvorničko obnavljanje proizvoda

Ljudi i njihovi automobili – za neke je to samo prijevozno sredstvo a za druge to je pasija. Bez obzira na to, zajedničko za sve vlasnike motornih vozila je: Kada vozilo treba odvesti u autoservis na popravak svi oni žele ono što je najbolje za svoje vozilo, a to su prije svega visokokvalitetni rezervni dijelovi prihvatljive cijene. Zahvaljujući Bosch eXchange, autoservisi mogu besprijekorno udovoljiti ovom zahtjevu.

Bosch eXchange tvorničko obnavljanje proizvoda

100 % Bosch kvaliteta

Bosch eXchange nudi sveobuhvatni asortiman tvornički obnovljenih rezervnih dijelova 100 % Bosch kvalitete – izuzetnog Bosch know-how i jedinstvenog postupka tvorničkog obnavljanja proizvoda, u čemu se razlikuju od takvih proizvoda konkurencije. I što je najvažnije, Bosch eXchange dijelovi rade isto tako dobro kao i novi.

Zamjenski dijelovi, dijagnoza i usluge

Osim visokokvalitetnih Bosch eXchange dijelova, asortiman za autoservise i maloprodaju također obuhvaća modernu opremu autoservisa, za dijagnostiku, servis i popravke, kao i posebnu obuku. Dosljedno tome Bosch nudi kompletni paket koji autoservisima olakšava dijagnozu, ugradnju i demontažu zamjenskih dijelova.

Kompetencija za sustave i know-how

Zahvaljujući desetljećima stečenom iskustvu i sveobuhvatnoj ekspertizi sustava, Bosch isto tako vrlo dobro poznaje tehničke zahtjeve koji se postavljaju na vozilo. To je od posebnog značaja, kako za postprodaju tako i za obnavljanje rabljenih dijelova. Time se postiže pouzdanost zamjenskih dijelova i maksimalno zadovoljstvo klijenata autoservisa.

Bosch eXchange tvorničko obnavljanje proizvoda

Potražnja za popravcima zasnovanim na vrijednosti veća je nego ikada prije – i to ne samo za starije modele vozila. Ali kako zadovoljiti ovu potražnju bez smanjenja kvalitete popravaka? Odgovor: Bosch eXchange. Sveobuhvatni asortiman tvornički obnovljenih proizvoda, popravke vozila čini faktorom uspješnog poslovanja autoservisa.

Bosch eXchange tvorničko obnavljanje proizvoda

Prvoklasna kvaliteta i pouzdanost
Bosch eXchange obnovljeni proizvodi odlikuju se svojom visokom kvalitetom i pouzdanošću. Ove su karakteristike postignute obnavljanjem proizvoda u certificiranim tvornicama. Tijekom postupka obnavljanja Bosch eXchange proizvodi obrađuju se prema istim standardima kao i novi proizvodi i podvrgavaju se najstrožim ispitivanjima funkcije i kvalitete.

Izuzetno povoljan omjer cijene i učinka
Sa cijenama do 30 % nižim od cijene usporedivih novih dijelova, Bosch eXchange obnovljeni proizvodi idealno su rješenje za popravke motornih vozila zasnovane na vrijednosti i još se za njih daje isto jamstvo kao i za nove dijelove.

Inovativne tehnologije
Bosch kontinuirano unapređuje daljnji razvoj u svim područjima tehnologije motornih vozila. Velika je prednost Bosch eXchange obnovljenih proizvoda što se poboljšanja tehnologije iz proizvodnje novih dijelova prenose na tvorničko obnavljanje proizvoda. Krajnji rezultat toga su vrhunski Bosch eXchange proizvodi.

Dugi radni vijek trajanja
Tijekom tvorničkog obnavljanja proizvoda, 100 % zamjenjuju se svi kritični sastavni elementi i potrošni dijelovi. Svi ostali sastavni elementi ispituju se, stručno obnavljaju ili zamjenjuju novim ako je to potrebno. Time se postiže njihova maksimalna trajnost.

Bosch eXchange tvorničko obnavljanje proizvoda

Bosch eXchange

Postupak tvorničkog obnavljanja proizvoda Zamjenski dijelovi razlikuju se jedan od drugog. Postupak tvorničkog obnavljanja proizvoda zasniva se na jedinstvenoj Bosch kompetenciji. U za to certificiranim tvornicama za svaku radnu operaciju obnavljanja proizvoda koriste se provjereni i dokumentirani postupci. Istodobno, cijeli postupak obnavljanja kontrolira se strogim sustavom osiguranja kvalitete. Rezultat toga je prvoklasna kvaliteta obnovljenih proizvoda.

 

Originalnu brošuru možete skinuti na ovom linku.